Mi az a Novofertil

NOVOFERTIL® – funkcionális élelmiszer, amely összetételében gyógyászati alapanyagokat tartalmaz.

A Novofertil képlete az EU-ban, a 2015-ös évben, a legújabb andrológiai és szexológiai kutatásokra alapozva lett kidolgozva.

A termék gyártása már ez évben elkezdődött Olaszországban, a Salix nevű cég korszerű gyógyszergyárában.

A Novofertil képlete tartalmazza magában azokat a biológiailag aktív anyagokat, vitaminokat, aminosavakat és mikroelemeket, amelyek szükségesek az ondóképződés normál folyamatához.

Egyedi összetételének köszönhetően a Novofertil: növeli az ondó koncentrációját, az ejakuláció mértékét, a spermiumok mobilitását és a normál morfológiájú spermiumok számát. Az ondóképződés folyamata összetett és sokrétű, több mint 2 hónapig tart és nagyon érzékeny a negatív hatásokra. Az aminosavak, mikro tápanyagok, koenzimek és egy sor biológiailag aktív anyag hiánya, valamint az oxidatív stressz összjátéka, ennek a bonyolult folyamatnak a megkárosodásához vezet. Mind emellett a 13 hatóanyag együttes kombinációja, amelyek mindegyike ismert a spermiumok minőségére kifejtett pozitív hatásáról, végeredményképpen szinergetikus hatást fejt ki és sokkal hatékonyabb, mint ha külön-külön alkalmaznánk azokat. Ezek a megállapítások képezik az alapját a készítmény irányított szedésének, ami a férfiak reprodukciós rendszerét és szexuális egészségének megőrzését hivatott segíteni.

A Novofertil alkalmazásának területei:

Exkretorikusan toxikus, szekretorikus és idiopátiás meddőség, illetve here visszér tágulat esetén.

Tesztoszteron szintjének csökkenése, alacsony libidó, lecsökkent potencia és erekciós diszfunkció esetén.

A termék tökéletesen megfelel a reprodukciós segédtechnikák alkalmazása előtti felkészülésnek.

A Novofertil alkalmazása ajánlott fizikai fáradtságnál, energia és állóképesség csökkenésénél, túlsúly esetén, valamint az ateroszklerózis megelőzésében.

A természetes összetevők egyedi elegyét – az aminosavakat, a vitaminokat és a mikrorészecskéket -, a speciálisan összeállított adagolásokban már több éve sikeresen alkalmazzák a férfimeddőség és az impotencia komplex kezelésében.